OVER MIJ

Streep onder titel

Mijn naam is Christie Verstappen, in 1966 geboren te Meijel. In 1989 getrouwd met Pe Verstappen en zijn we op de Donk 35 in Meijel gaan wonen. Samen zijn we de trotse ouders van 4 kinderen Bart (1992), Elles (1994), Geert (1998) en Linda (2001). De oudste 2 zijn al uitgevlogen.


Ik heb in 1986 de opleiding MDGO VZ te Sittard afgerond en ben daarna werkzaam geweest in bejaardentehuis St. Jozef in Meijel totdat ik zelf kinderen kreeg. In die tijd was het nog heel normaal dat je stopte met werken als je kinderen kreeg. De ervaring die ik op gedaan heb met kinderen, is vooral in mijn jeugdjaren door veel op te passen op kindjes en natuurlijk later enorm veel ervaring opgedaan bij mijn eigen kinderen. Waarden en normen en respect zijn in ons gezin belangrijk.


In 2011 ben ik als gastouder gestart toen ik ging passen op een nichtje. Om als gastouder te starten, heb ik me bij een gastouderbureau aangesloten. Vanaf dat moment stond ik ook ingeschreven in het landelijk register kinderopvang (LRK). In de loop der jaren heb ik meerdere kinderen opgevangen. Dit is mij altijd prima bevallen, we hebben de ruimte in en om het huis en ook de rest van het gezin vindt het gezellig als er kinderen zijn. Dit alles heeft me doen besluiten om me in januari 2019 een eigen gastouderopvang te starten. Ik heb me laten inschrijven bij de Kamer van Koophandel onder de naam Gastouder Teddy. Inmiddels werk ik met meerdere gastouderbureaus samen. 

Gastouder Christie Verstappen

  

  

  

Zoeken