OVER ONS

Streep onder titel

Christie Verstappen is in 1966 geboren te Meijel. In 1989 getrouwd met Pe Verstappen en sinds die tijd woonachtig op de Donk 35 in Meijel. Samen zijn zij de trotse ouders van 4 kinderen Bart (1992), Elles (1994), Geert (1998) en Linda (2001). De oudste 2 zijn al uitgevlogen.


Christie heeft in 1986 de opleiding MDGO VZ te Sittard afgerond en is daarna werkzaam geweest in bejaardentehuis St. Jozef in Meijel totdat ze zelf kinderen kreeg. In die tijd was het nog heel normaal dat je stopte met werken als je kinderen kreeg. De ervaring die ik op gedaan heb met kinderen, is vooral in mijn jeugdjaren door veel op te passen op kindjes en natuurlijk later enorm veel ervaring opgedaan bij mijn eigen kinderen. Waarden en normen en respect zijn in ons gezin belangrijk.


In 2011 is Christie als gastouder gestart toen ze ging passen op een nichtje. Om als gastouder te starten, heeft ze zich bij een gastouderbureau aangesloten. Vanaf dat moment stond ze ook ingeschreven in het landelijk register kinderopvang (LRK). In de loop der jaren heeft ze meerdere kinderen opgevangen. Dit is haar altijd prima bevallen, ze hebben de ruimte in en om het huis en ook de rest van het gezin vindt het gezellig als er kinderen zijn. Dit alles heeft haar doen besluiten om in januari 2019 een eigen gastouderopvang te starten. Ze heeft zich laten inschrijven bij de Kamer van Koophandel onder de naam Gastouder Teddy. Sinds die tijd is er een enorme groei ontstaan.


Vanaf januari 2022 is dochter Linda ook mee opvang gaan bieden. Daardoor  kunnen we alle dagen (maandag t/m vrijdag) opvang aanbieden. Linda heeft in juni 2021 haar opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker afgerond en heeft zich in januari 2022 ook in laten schrijven in het landelijk register kinderopvang (LRK).  Inmiddels werken we met meerdere gastouderbureaus samen. 

Gastouder Teddy -  Christie en Linda Verstappen

  

  

  

Contact

Gastouder Teddy

Donk 35

5768 XM  Meijel

T : 06 38347914

E :


Volg ons op Facebook

Logo Gastouder Teddy

Zoeken