TARIEVEN

Streep onder titel

Het tarief voor gastouderopvang bestaat uit 2 delen. Eén deel is voor de gastouderopvang en één deel is voor de gastouderorganisatie. (wettelijke verplichting)

Voor het eerste deel wordt een tarief van € 6,52 gehanteerd. Dit is inclusief lunch, drinken, tussendoortjes, fruit, spel- en knutselmateriaal. Het is exclusief luiers, flesvoeding en babyvoeding.


Het tweede deel zijn de bureaukosten voor het gastouderbureau, het is een wettelijke verplichting om als gastouder aangesloten te zijn bij een gastouderbureau. Wij zijn bij twee gastouderbureaus aangesloten allen hanteren een ander tarief. Je kunt hiervoor bij hun op de site kijken of met mij contact opnemen. 


KINDEROPVANG TOESLAG


Wij zijn opgenomen in het Landelijk Register Kinderopvang en daarom heb je ook recht op kinderopvangtoeslag. Kinderopvangtoeslag is een tegemoetkoming voor ouders in de kosten van de kinderopvang. De vergoeding wordt berekend over een maximaal uurtarief. In 2022 is dit tarief € 6,52. Hoeveel toeslag ouders krijgen, hangt onder andere af van hun inkomen, leefsituatie en hoeveel kinderen naar de opvang gaan. Je kunt dit berekenen, aanvragen en wijzigen op de website van de belastingdienst .


Urenregistratie verloopt via het online portaal van het gastouderbureau, zij verzorgen ook de betalingen tussen de vraagouder en gastouder.


Voor uitgebreide informatie kun je bij de gastouderbureaus op de site kijken. De consulente van de verschillende gastouderbureaus willen jullie gratis en vrijblijvend informeren, adviseren en aanbevelen over de mogelijkheden van gastouderopvang en kinderopvangtoeslag.

  

  

  

Contact

Gastouder Teddy

Donk 35

5768 XM  Meijel

T : 06 38347914

E :


Volg ons op Facebook

Logo Gastouder Teddy

Zoeken