WAT HEB IK TE BIEDEN?

Streep onder titel

Ik vind het belangrijk om een vertrouwde omgeving te creëren zodat de kinderen zich veilig en thuis voelen. De kinderen worden in een huiselijke omgeving en in kleine groepjes opgevangen. Ouders waarderen met name de flexibiliteit in de opvang. Kinderen mogen zich ieder op hun eigen tempo ontwikkelen.


Om deze huiselijke, kleinschalige, veilige en vertrouwde omgeving te bieden heb ik me o.a. laten adviseren door John van Neer van de firma Mooi. We hebben een speelruimte waarmee we voor kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid gekozen hebben. Het heeft een unieke uitstraling, is speciaal op maat gemaakt voor kinderen van 0 t/m 4 jaar. Hierdoor heb ik alle mogelijkheden om in de toekomst uit te breiden en dit af te stemmen op de ontwikkelingen van de kinderen.


Buiten hebben we ook volop speelruimte en kunnen we lekker spelen, ontdekken en ravotten. Een mooi speelhuis, zandbak, glijbaan, schommel en de nodige speelmaterialen.


Kinderen slapen op de bovenverdieping waar ze in alle rust hun dutje kunnen doen. Via een camera kan ik de kinderen op de slaapkamer in de gaten houden.

  

  

  

Zoeken