WAT HEBBEN WE TE BIEDEN?

Streep onder titel

We vinden het belangrijk om een vertrouwde omgeving te creëren zodat de kinderen zich veilig en thuis voelen. De kinderen worden in een huiselijke omgeving en in kleine groepjes opgevangen. Ouders waarderen met name de flexibiliteit in de opvang. Kinderen mogen zich ieder op hun eigen tempo ontwikkelen.


Om deze huiselijke, kleinschalige, veilige en vertrouwde omgeving te bieden hebben we een mooie speelruimte waarmee we voor kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid gekozen hebben. Het is speciaal op maat gemaakt voor kinderen van 0 t/m 4 jaar.  Hierdoor hebben we alle mogelijkheden om in de toekomst uit te breiden en dit af te stemmen op de ontwikkelingen van de kinderen.


Buiten hebben we ook volop speelruimte en kunnen de kinderen lekker spelen, ontdekken en ravotten. Een mooi speelhuis, zandbak, glijbaan, schommel en de nodige speelmaterialen.


Kinderen slapen op de bovenverdieping waar ze in alle rust hun dutje kunnen doen. Via een camera kunnen we de kinderen op de slaapkamer in de gaten houden.

  

  

  

Contact

Gastouder Teddy

Donk 35

5768 XM  Meijel

T : 06 38347914

E :


Volg ons op Facebook

Logo Gastouder Teddy

Zoeken